Gezellig een filmpje pakken? Bij VUE Purmerend ben je aan het goede adres. Of je nu houdt van actiefilms, thrillers, horrors of juist van romcoms, de beste films van het moment worden hier gedraaid. Voordat de film begint kun je nog even lekker gaan zitten in de loungeruimte en er zijn volop drankjes en snacks verkrijgbaar. VUE houdt pauzes tijdens de voorstellingen, dus ook dan kun je nog wat lekkers scoren.
 
In elk van de vijf zalen zijn er naast de standaard bioscoopstoelen – die al prettig zitten – twee soorten stoelen die nóg fijner zijn. In het midden van de zaal staat een rij VIP stoelen. Dit zijn leren stoelen met een hoofdsteun en een verstelbare rugsteun. Op de eerste rij staan de deluxe stoelen. Ook dit zijn comfortabele leren stoelen, met het verschil dat deze tot bijna ligstand te verstellen zijn. Daarnaast kan je ook nog een klein tafeltje voor je schuiven, zodat je je bak met popcorn gewoon voor je neus kunt zetten. Lekker makkelijk. Die voorste rij van de bioscoop wordt zo een hele andere belevenis. Beide soorten stoelen kosten € 2,60 extra, maar dan zit je wel als een koning(in)!
 
Bekijk hier een overzicht van de films die nu te zien zijn in VUE Purmerend.
 

Parkeren:

Er is een groot parkeerterrein voor de deur van de bioscoop waar je gratis kunt parkeren. De parkeerplekken aan de weg – de Poelstraat – vallen in een ‘blauwe zone’. Hier kan van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur maximaal 1 uur geparkeerd worden met een parkeerschijf. Als je buiten deze uren naar de film gaat, kun je dus ook gebruik maken van de parkeerplaatsen in die blauwe zone.
 

OV:

Kom je met de trein? Station Purmerend ligt op vier minuten lopen van de bios. Ook zijn er meerdere bushaltes op loopafstand. Check de site van 9292 om de de handigste route voor jou te vinden.

TIP:
Op dinsdag kan je bij VUE Purmerend
voor maar €6,- naar de film!

Adres:

VUE Purmerend
Geulenstraat 1
1441 RX Purmerend
 

Telefoon:

0299 436188
 

Website:

www.vuecinemas.nl
 

Openingstijden:*
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


11:00 – 00:00
10:30 – 00:00
11:00 – 00:00
10:30 – 00:00
11:00 – 01:00
11:00 – 01:00
10:30 – 00:00

* Tijdens feestdagen en schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken.
 
BoekenBoeken