Oké, oké, dit restaurant ligt niet in Purmerend, maar het is zo’n leuke plek en het is zó dichtbij, dat het toch een plaatsje heeft gekregen op Purmerend City Blog. Binnen is het netjes aangekleed en is de sfeer erg prettig en ook op het terras – dat geopend is als de zon schijnt – is het heerlijk vertoeven.
 
Er is een ruime keuze voor de lunch. Naast soepen, tosti’s, salades en uitsmijters staan er bijvoorbeeld een Beemster burger XL, een veggie bietenburger, een ossenhaas-carpaccio sandwich (lekker!) en een ‘stoere’ club sandwich op het menu. Maar misschien zijn de spareribs, de lamscurry of de paddenstoelen-truffelrisotto ook wel iets voor jou. Genoeg te kiezen in ieder geval!
 
Voor het diner kun je voor veelal dezelfde gerechten kiezen als bij de lunch, maar hier zijn nog wat hoofdgerechten aan toegevoegd. Denk aan lamsrack, parelhoen, roodbaarsfilet, gegrilde kalfsribeye en de catch of the day. Hou je wel van verrassingen? Dan kun je ook de chef een keuze voor je laten maken. Het enige waar je zelf voor moet kiezen is of je dan voor een 3- of 4-gangen menu gaat (€ 37,50 / € 45,00). De menu’s wisselen een aantal keer per jaar en hier vind je de huidige menukaarten.
 
Neem je je kind(eren) mee naar Stoer in de Beemster? Dat is hier geen probleem! In de middag kunnen ze een soepje, een gebakken eitje of een simpel belegd broodje nemen en ’s avonds is er onder meer kipsaté, pasta, vis of een snack uit de frituur. Zowel binnen als buiten is er een speelplekje voor kids, dus zijn ze klaar met eten? Dan kunnen ze lekker gaan spelen!
 

Adres:

Stoer in de Beemster
Middenweg 48
1463 HC Noordbeemster
 

Telefoon:

0299 633725
 

Website:

www.stoerindebeemster.nl
 

Openingstijden:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


gesloten
vanaf 12:00 / 17:00 *
vanaf 12:00 / 17:00 *
vanaf 12:00 / 17:00 *
vanaf 12:00
vanaf 12:00
vanaf 12:00

* vanaf 12:00 in april t/m september | vanaf 17:00 in oktober t/m maart
 
WonenWonen