Dit Zuid-Amerikaanse grillrestaurant is gevestigd in een monumentaal pand aan de Weerwal, op loopafstand van de Koemarkt. Bij binnenkomst valt de mooie en sfeervolle inrichting meteen op.
 
Onder het genot van wat lekkere broodjes kun je de menukaart doornemen waar voor ieder wat wils op te vinden is. Liefhebbers van vlees kunnen bij Gachita hun hart ophalen met onder andere Argentijnse steak, spareribs en een wagyu hamburgersteak. Maar ook voor vis (gamba’s, zeebaarsfilet) of zelfs een vegetarisch gerecht kun je hier terecht. Daarnaast zijn er tal van lekkere voor- en bijgerechten om uit te kiezen, zoals de papas bravas en de champiñón y cebolla. Voor de kleintjes is er een apart kindermenu. Is het mooi weer? Dan worden de tuindeuren geopend en geniet je ook buiten van je maaltijd.
 
Als het restaurant lekker vol zit, kun je dat soms merken in de tijd dat je moet wachten, maar het vriendelijke personeel en het heerlijke eten maken dat ruimschoots goed!

Restaurant Gachita staat in onze
Diner Top 5

Parkeren:

Er zijn parkeerplaatsen voor de deur, maar het is vaak erg druk. Bekijk onze plattegrond met de parkeermogelijkheden in het centrum van Purmerend.
 

Adres:

Restaurant Gachita
Weerwal 15
1441 AL Purmerend
 

Telefoon:

0299 470572
 

Website:

www.gachita.nl
 

Openingstijden:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


vanaf 17:00
gesloten
gesloten
vanaf 17:00
vanaf 17:00
vanaf 17:00
vanaf 17:00

Mooi en gezondMooi en gezond