Dit restaurant is gevestigd aan de gezellige Koemarkt. Er is een fijn terras buiten, dus met mooi weer kun je daar lekker zitten. Zit je binnen en heb je een plekje aan het raam weten te bemachtigen, dan kun je vanuit daar ook de Koemarkt overzien. Het is er netjes en sfeervol aangekleed en er staat een mooie open haard.
 
Bij Eterij Effe Anders kun je terecht voor zowel de lunch als het diner. Op de lunchkaart staan onder meer broodjes met gerookte paling, gerookte zalm of warme beenham, diverse salades en soepen, maar ook pasta, saté en de hamburger ‘effe anders’.
 
Voor het avondeten staan er op het menu – dat ieder seizoen wordt aangepast – verschillende warme en koude voorgerechten, zoals carpaccio, steak tartaar en eendenborst. Kun je niet kiezen? Dan is een samenstelling van kleine voorgerechten iets voor jou. Het zachte brood met boter en knoflooksaus is heerlijk om mee te beginnen.
 
Bij de hoofdgerechten kun je kiezen uit diverse vlees- en visgerechten, zoals rib-eye, biefstuk, lamskoteletjes, gebakken zalm of een halve kreeft. Voor de liefhebbers is er ook een uitgebreide wijnkaart. Ten slotte zijn er nog de nagerechten. Zo is er cheesecake met mango-ijs, sticky toffee cake met vanille-ijs of een assortiment van bonbons. Succes met kiezen!

Effe Anders staat in onze
Diner Top 5

Parkeren:

Parkeren is het meest dichtbij op de Schapenmarkt of in het overdekte Q-Park, maar op onze plattegrond met de parkeermogelijkheden in het centrum van Purmerend zie je waar de andere parkeerterreinen in de buurt zijn.
 

Adres:

Eterij Effe Anders
Koemarkt 5-7
1441 DA Purmerend
 

Telefoon:

0299 404696
 

Website:

www.eterijeffeanders.nl
 

Openingstijden:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


gesloten
gesloten
17:00 – 22:30
12:00 – 22:30
12:00 – 22:30
12:00 – 22:30
12:00 – 22:30

Mooi en gezondMooi en gezond