We weten niet waarom, maar pas een jaar na de opening van de Purmerendse vestiging van Casa – niet te verwarren met La Casa, het Italiaanse restaurant – zijn we eens een kijkje gaan nemen. Sprak het logo niet aan? Lag het aan het onafgewerkte plafond? Was de rommelige entree van de winkel het probleem? Geen idee waarom deze interieurwinkel geen aantrekkingskracht op ons had, maar dat is nu wel anders! Het is een supergezellige winkel met ontzettend veel leuke spullen voor in en om het huis. Je kan geen twee stappen zetten zonder weer iets leuks, moois of handigs te zien wat je even moét vastpakken om het van dichterbij te bekijken.
 
De van origine Belgische winkelketen bestaat al meer dan 40 jaar en heeft in Nederland een flink aantal filialen van Xenos overgenomen, die ze sinds 2018 in fases ombouwen tot Casa shops. Er zijn wel degelijk gelijkenissen met Xenos als je kijkt naar de aangeboden artikelen, maar het verschil zit ‘m vooral in de winkelervaring: bij Casa vind je de spullen niet alleen in de schappen, maar ook in de sfeervolle opstellingen waar veel van de producten in verwerkt zijn. Handig en inspirerend!
 
Bij Casa draait het allemaal om het thuisgevoel. Hippe en betaalbare interieurartikelen voor in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, hal en kantoorruimte. Het aanbod wisselt elk seizoen en je ziet dan ook steeds de nieuwste interieurtrends terug. Reden genoeg dus om even te gaan kijken boven in het Eggert Winkelcentrum. Die coole stoel, dat frisse kussentje of die te gekke lamp kan er zomaar voor zorgen dat je blijft genieten van je eigen huis!
 
Let op! Als je bij Casa iets wilt ruilen, krijg je geen geld terug, maar een waardebon ter waarde van het aankoopbedrag.
 

Adres:

Casa
Willem Eggertstraat 109
1441 CH Purmerend
 

Telefoon:

0299 660374
 

Website:

www.casashops.com
 

Openingstijden:
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


12:00 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 21:00
09:30 – 17:30
gesloten