UPDATE: Helaas gaat de blobjump dit jaar niet door. Er blijkt geen geschikt kussen beschikbaar te zijn dat aan de veiligheidseisen voldoet en aangezien veiligheid voorop staat – en er op korte termijn geen ander blobjump-kussen te regelen is – is er door de organisatie besloten de blobjump van 2019 af te lasten.
 


 
Een stellage om vanaf te springen, een heel groot kussen in het water en twee deelnemers. Deze ingrediënten kunnen zorgen voor hele leuke momenten! Hoe werkt het? De eerste persoon zit klaar op het grote, opblaasbare kussen en wacht tot deelnemer nummer twee van de stellage op het kussen springt, want dan is het tijd om te vliegen! Meters door de lucht en dan met een plons in het water.
 
Dit alles gebeurt natuurlijk wel op een veilige manier: je krijgt van tevoren – en dat is verplicht – een uitgebreide instructie, een zwemvest en een helm. Ook liggen er oplettende duikers in het water. Er is geen gelegenheid om te douchen, dus nu maar hopen dat het op 8 september mooi weer is en voor de zekerheid een handdoek meenemen!
 
Iedereen met een zwemdiploma en een leeftijd van boven de 8 jaar mag meedoen. Maar durf je dat ook?
 

Wanneer:

Zondag 8 september 2019
13:00 – 16:00
 

Locatie:

Bij de Melkwegbrug
Purmerend
 

Website:

www.nazomerfeestweek.nl
www.blobjump.nl
 

Entree:

Gratis
 
GamesGames